Trebuie să le încercați – Chifteluțe din legume, o rețetă de post absolut delicioasă

Ingrediente:

  • 2-3 felii de pâine albă
  • 2 căni de fasole
  • 1 cană de orez
  • 1 cană de ulei
  • 6 căței de usturoi
  • 1 păstârnac
  • 1 morcov
  • frunze de dafin
  • mărar, pătrunjel
  • 50 g făină
  • sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem fasolea la fiert, pe urmă aruncăm apa. Adăugăm toate legumele tăiate mărunt, sarea și frunzele de dafin.

2. Când fasolea este bine fiartă, scurgem apa într-un bol. Scoatem foile de dafin și adăugăm feliile de pâine.

3. Dăm toate ingredientele prin mașina de tocat carne. Puteți să folosiți și un blender.

4. Cu ajutorul mâinilor, formăm chifteluțe. Le dăm prin făină, și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. Orezul se fierbem în apa de la fasole.

Poftă bună!

Loading...