Pandișpan pufos și aromat cu fructe – Rețete delicioasă pentru Postul Paștelui

Ingrediente:

  • 500 g fructe de pădure
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apă minerală
  • 200 g zahăr
  • 1 praf de copt
  • 400 g făină
  • 400 g zahăr vanilat
  • 400 g făină
  • sare, coajă de lămâie

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm apa. Adăugăm zahărul și amestecăm foarte bine.

Adăugăm zahărul vanilat, coaja de lamaie, sare si uleiul sau margarina.

2. Adăugăm făina cernută și amestecată cu praful de copt.

3. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Să îl savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...