Negresă simplă și delicioasă de post – Se face în doar 35 minute

Ingrediente:

  • 400 ml apă
  • 400 g zahăr
  • 5 linguri ulei
  • 750 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri cacao
  • sare
  • miez de nucă
  • 3-4 linguri gem de vișine

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm apa. Adăugăm zahărul, uleiul, praful de copt, făina, pudra de cacao și sarea. Amestecăm bine, cu ajutorul unui mixer, până la omogenizare.

2. Adăugăm miezul de nucă mărunțim și gemul de vișine. Amestecăm bine, pe urmă turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.

3. La final, decorăm cu zahăr pudră.

Savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...